Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki

puh. 09 2413562

ravintola(at)whitelady.fi

Ravintola on suljettu toistaiseksi.
Avaamme ovat huhtikuussa.

Keittiö ja ovet sulkeutuvat tuntia aikaisemmin.

Pyhäpäivinä noudatamme sunnuntain aukioloaikoja.
 

Opasteet löydätte myös ravintolasta ja henkilökuntamme opastaa teitä mielellään.

TERVETULOA!

Näin asioit meillä turvallisesti:

- Muistathan hyvän käsihygienian: Ravintolan kummastakin päädystä löydät vessat. Pese kädet vedellä ja saippualla ja kuivaa kertakäyttöpaperiin.

- Käytäthän käsidesiä: Käsidesiä on tarjolla ympäri ravintolaa. Mikäli haluat vielä ennen ruokailua käyttää pöydässä käsidesiä, pyydäthän sitä tarjoilijaltamme.

- Muistathan turvavälit: Autathan meitä turvaamaan asiointinne ja muistat pitää turvavälit muihin. Olemme vähentäneet asiakaspaikkoja reilusti sekä sijoittaneet pöytiä mahdollisuuksien mukaan erilleen toisista turvataksemme ravintolan turvavälit. Vältetään jonojen muodostumisia sekä vaihdetaanhan kuulumiset terassillamme.

- Noudatathan ravintolan opasteita ja toimintaohjeita: Näin pystymme varmistamaan turvallisen asioinnin ravintolassamme.

- Asioithan meillä vain terveenä: Mikäli tunnet, että sinulla on oireita jääthän kotiin ja olet yhteydessä terveydenhuoltoon jatko-ohjeistuksia varten. Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla: kuume, yskä, nuha, väsymys, vatsaoireet, hengenahdistus, lihaskivut.

- Yski / aivasta hihaan

- Suosi lähi- tai korttimaksua


Henkilökuntamme on perehtynyt turvallisuusohjeistuksiin ja he toimivat poikkeustilan ohjeistuksien mukaisesti. Olemme tehostaneet puhtaanapito – ja hygieniaohjeistuksia koko ravintolassa. Puhdistamme aktiivisesti kosketuspintoja aina maksupäätteistä ovenkahvoihin. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Seuraamme tilannetta ja päivitämme ohjeistuksia sen mukaisesti.

Henkilökuntamme opastaa ja auttaa teitä mielellään kaikissa kysymyksissä!


Lämpimästi tervetuloa.

Tulostusversio