Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki

puh. 09 2413562

ravintola(at)whitelady.fi

Ma 20.12 jäämme joulutauolle ja avaamme ravintolan 2.2.2022.
 
  • Tee pöytävaraus

Tee pöytävaraus

Ma 20.12.alkaen jäämme joulutauolle. Avaamme ravintolan 2.2.2022.
***

Henkilökuntamme tarkastaa koronapassin ravintolan sisäänkäynnin yhteydessä.

Tarkastamme koronapassin voimassa olon ja sen, täyttyvätkö edellytykset tilaan pääsemiseksi. Lisäksi voimme tarkastaa henkilöllisyyden. Velvollisuus esittää koronapassi koskee 16 vuotta täyttäneitä. Tietoja ei säilytetä eikä käytetä muuhun tarkoitukseen.

 

Koronapassi tarkastetaan THL:n hyväksymällä lukuohjelmalla.

Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siinä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.

Koronapassin voi ladata osoitteesta www.kanta.fi

***

Noudatamme aina uusimpia ohjeistuksia! Olemme huomioineet turvavälit niin ravintolan salissa kuin kabineteissa asiakaspaikkoja vähentämällä. Henkilökuntamme auttaa teitä mielellään löytämään oikean tilan seurueellenne.

***


Salissa suurin pöytä 10 henkilölle. Yli 10 henkilön seurueen sijoitamme erillisiin pöytiin.


Huomioithan, että sähköpostilla tehdyt pöytävaraukset ovat voimassa vasta, kun olemme vahvistaneet ne puhelimitse tai sähköpostitse. Pyrimme vahvistamaan pöytävarauksenne mahdollisimman pian viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Mikäli pöytävarauksenne koskee kuluvaa päivää tai huomista, pyydämme ystävällisesti tekemään varauksen puhelimitse numeroon (09) 2413562 .


Jos haluat varata seurueellisi kabinetin,
mainitse siitä Muita toiveita -kohdassa.

Erkkeri-kabinetti
Tähtitaivas-kabinetti
Salonki-kabinetti
Olohuone-kabinetti

Kabinetti varauksen kesto on 4 tuntia.

Kabinetteihin voit tutustua tästä

* * * * **


*
valitse päivä kalenterista

*
* merkityt kentät ovat pakollisia


Täyttämällä varauksen tiedot annat Ravintola White Lady Oy:lle oikeiden kirjata varaukseen liittyvät henkilö- ja varaustiedot ko. pöytä- tai kabinetti varaukseen liittyen. Tietoja käytetään vain varaukseen liittyen. Tietojen keräämisessä noudatetaan henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR eli General Data Protection Regulation) astuu voimaan 25.5.2018. Uusi asetus muuttaa vanhan tietosuojalain sisällön vastaamaan paremmin muuttuvan globaalin markkinatalouden vaatimuksia.
Tulostusversio