Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki

puh. 09 2413562

ravintola(at)whitelady.fi

Ma 20.12 jäämme joulutauolle ja avaamme ravintolan 2.2.2022.
 

Tunnelmalliset kabinetit yritys- ja yksityistilaisuuksiin

Nyt poikkeusaikana olemme ottaneet kabineteissa käyttöön suositus asiakaspaikat. Huomioimme koko ravintolassa poikkeusajan ja olemme lisänneet pintojen puhdistusta entisestään sekä huomioimme kaikki ohjeistukset. Ravintolassa on tarjolla käsidesiä.Kysy kabinettia ja tarjoilua seurueellesi. Kysy tarjous!

Varaamme kabinetteja vain ruokaileville seurueille.
Korona-aikaan tiloja  2-20 henkilölle. Syksyllä 2021 toivomme voivamme ottaa Olohuone -kabinettiin 30 henkilöä.

Kabinettivarauksemme kesto on 4 tuntia. Rajoitusten puitteissa emme välttämättä voi taata sitä. Varmistathan ajan varausta tehdessä.


Ryhmäruokailu toteutetaan nyt pöytiintarjoiltuna.

Ravintolamme neljä kabinettia ovat vilkkaassa kokous‐ ja juhlakäytössä. Tiloja on tarjolla 2‐60 henkilölle. Korona-aikaan 2-20.

Erkkeri- ja Tähtitaivas kabinetit ovat ruokaravintolan yhteydessä olevia kabinetteja joissa ruokailu toteutetaan à la carte listalta. Varauksen kesto 4 tuntia. Kabinettien myyntitakuu on alkaen 200 € (Korona-aikaan 100€) , jos laskun loppusumma jää alle 200 €, perimme erotuksen myyntitakuuna.

Salonki- ja Olohuone kabinetit toimivat juhla- ja kokoustiloina. Tarjoilut toteutetaan kabinettiin räätälöidyltä à la carte listalta (13-20 hengeä). Varauksen kesto 4 tuntia. Kabinettien myyntitakuu on alkaen 500 €, jos laskun loppusumma jää alle 500 € (Korona-aikaan 250€), perimme erotuksen myyntitakuuna.

Kabinettimme on varustettu langattomalla verkkoyhteydellä. Salonki ja Olohuone -kabinetit ovat varustettu videotykillä.

Ravintolasta ei löydy PA-äänentoistolaitteita eikä voimavirtaa ko. laitteille.

Datatykkiä käytettäessä huomioithan seuraavat asiat:

 • Datatykin liitäntä on VGA. (ravintolasta löytyy muutamia adaptereja, mutta suosittelemme omaa asiakkaan omaa adapteria)
 • Datatykin toiminta edellyttää asiakkaan omaa kannettavaa tietokonetta. 
 • Ravintola ei vastaa laitteiden yhteensopivuudesta. Datatykin yhteensopivuutta oman tietokoneen kanssa on mahdollista tulla testaamaan etukäteen, sovi aika henkilökunnan kanssa.
 • Tiloissamme ei ole IT-tukea.


Erkkeri-kabinetti

Kodikkaan Erkkeri-kabinetin pyöreän pöydän ympärillä on vietetty monia ikimuistoisia perhetilaisuuksia ja kokoonnuttu yksityisluontoisiin neuvotteluihin.

 • Pöyreä pöytä 7 henkilöä. (Kesäkuussa korona-ohjeistuksilla)


Tee pöytävaraus


 

Tähtitaivas-kabinetti

Tähtitaivas on omiaan noin kymmenhenkiselle seurueelle. Pitkään pöytään katettuna tarjoiluista saadaan tilaisuuden luonteen mukaisia, juhlavia tai neuvotteluja palvelevia, virallisia.

 • Neliö pöytä, 8-10 hlöä. (Kesäkuussa korona ohjeistuksilla)
Tee pöytävaraus


 

Salonki-kabinetti

Ravintolan pohjoispuolella sijaitseva viihtyisä Salonki‐kabinetti tarjoaa rauhalliset puitteet kokouksiin, illanistujaisiin ja perhejuhliin.

Tarjoilut toteutetaan noutopöytänä (20-60 henkeä) ennakkotilauksesta tai kabinettiin räätälöidyltä à la carte listalta (13-25 hengeä).

Pyydämme sitovan vahvistuksen menu‐valinnastanne, erikoisruokavalioista, juomista ja henkilömäärästä viimeistään viisi päivää ennen tilaisuuttanne. Laskutamme yhteislaskulla vahvistetun henkilömäärän mukaisesti.

Korona-aikaan 16 asiakaspaikkaa

Pöytämuodot ja asiakaspaikat

 • Yhtenäinen pitkä pöytä 22 hlöä
 • Erilliset 6-hengen pöydät 24 hlöä, buffet-ruokailu kabinetissa
 • Erilliset 6-hengen pöydät 30 hlöä, kokouskahvitus
 • Korona 2021, suositus on 16 henkeä

Huom! Videotykkiä käytettäessä näkyvyys kankaalle 20 asiakaspaikalta.

 

Olohuone-kabinetti

Olohuone on White Ladyn suurin kabinetti. Se tarjoaa ihanteellisen tilan lämminhenkisiin juhliin, merkkipäivistä yritystilaisuuksiin.

Tarjoilut toteutetaan noutopöytänä (20-60 henkeä) ennakkotilauksesta tai kabinettiin räätälöidyltä à la carte listalta (13-25 hengeä). Korona-aikana kabinetti on 20 hengen ja tarjoilut toteutetaan lautasannoksina pöytiin.

Pyydämme sitovan vahvistuksen menu‐valinnastanne, erikoisruokavalioista, juomista ja henkilömäärästä viimeistään viisi päivää ennen tilaisuuttanne. Laskutamme yhteislaskulla vahvistetun henkilömäärän mukaisesti.

Pöytämuodot ja asiakaspaikat

 • Yhtenäinen pitkä pöytä 20 hlöä
 • Erilliset 6-12 hengen pöydät 60 hlöä, buffet-ruokailu kabinetissa.
 • Korona- aikaan 20 henkeä. Syksyllä 2021 toivomme voivamme ottaa 30 henkeä.

Huom! Videotykkiä käytettäessä näkyvyys kankaalle 20 asiakaspaikalta.

 

Tulostusversio