Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki

puh. 09 2413562

ravintola(at)whitelady.fi
Syksyn aukioloajat: ma suljettu, ti-su 13-21

Keittiö ja anniskelu sulkeutuvat tuntia aikaisemmin.

Pyhäpäivinä noudatamme sunnuntain aukioloaikoja.
 

Yksityistilaisuus Salongissa tai Olohuoneessa - toimii perhejuhlissa ja kokouksissa


TIEDOTE:
Syksyllä 2020 noutopöydissä noudatamme vieläkin tarkempia hygienia ohjeistuksia sekä desinfioimme pintoja tehostetusti.


Ravintola White Ladyn kabinetit tarjoavat rauhalliset puitteet yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Juhlien tarjoilu voi koostua kevyestä kahvitarjoilusta aina runsaaseen noutopöytään.

Paikalle on helppo saapua niin julkisilla, kuin omalla autollakin. Ravintolan edustalla on pienehkö maksuton asiakaspaikoitus.

Ruokailun yhteydessä kabinetista emme veloita tilavuokraa. Ennakkovarauksesta kabinettiin on mahdollista valita vaaleat liinat, kynttilät sekä videotykki, ja cd-soitin. Kabinettiin asiakas voi itse myös toimittaa haluamansa somisteet.

Tilat
Salonki-kabinetti 15-20 hlö
Olohuone- kabinetti 15-60hlö (suositus max. 50 henkeä, kesä 2020)
(pöytämuodosta riippuen muutamia paikkoja lisää)

Henkilökuntamme auttaa teitä valitsemaan tilaisuuteenne sopivan tarjoilukokonaisuuden.

TARJOILU

Valitse buffeteista seurueellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Valinnan tulee olla koko ryhmälle yhtenäinen, ryhmän koko minimissään on 14 henkilöä. Huomioimme erikoisruokavaliot lautasannoksina. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä henkilömäärän.

Pyydämme sitovan vahvistuksen buffet-valinnastanne, juomista, erikoisruokavalioista ja henkilömäärästä viimeistään viisi päivää ennen tilaisuuttanne. Laskutamme yhteislaskulla ruuan ja juomat vahvistetun henkilömäärän mukaisesti.

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)




KAHVIPÖYDÄT

Pyydä tarjous tilasta ja tarjoilusta.


Kahvipöytä 1

mansikkakermatäytekakku l
kaneliässät g l
suklaakonvehteja
kahvi / tee


Kahvipöytä 2
voileipäkakku (valitse liha- tai kalatäyte) l
kaneliässät g l
suklaakonvehteja
kahvi / tee


Kahvipöytä 3
voileipäkakku (valitse liha- tai kalatäyte) l
mansikkakermatäytekakku l
kaneliässät g l
suklaakonvehteja
kahvi / tee


Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Takaisin alkuu
 

BUFFETRUOKAILU

ALKURUOKA

viher-versosalaattia, basilika-öljykastiketta G V
tomaatti-oliivisalsaa G V
paahdettua siemensekoitusta G V
pesto-mozzarella  G
metsäsienisalaattia G L
graavilohi G M
silliä G M
katkarapu chili-aioli täytteisiä kananmunia G M
keitettyjä perunoita G L
talon leipää V
voita G L

PÄÄRUOKA

Hunajakanaa G L
broilerinfilettä kermaisessa hunajapippurikastikkeessa,

tai

Merilohta G L
Basilika- siiderikermakastiketta,

Pääruokien kanssa tarjoillaan perunagratiinia G VL ja lämpimiä kasviksia G L.


JÄLKIRUOKA
Minimutakakut G M
kahvi / tee

Jälkiruoan voi halutessa vaihtaa täytekakkuun L +3,00€ / hlö
(mansikka, vadelma tai kinuski)


Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)


SALAATTIPÖYTÄ 


viherversosalaattia ja basilika-öljykastiketta G V
oliivi-tomaattisalsaa G V
melonia G V
fetajuustoa G L
punasipulipikkelsiä G M
paahdettua siemensekoitusta G V
Milanon salami G M
metsäsienisalaattia G L
korianteribroileria G L
graavilohi G M
silliä G M
katkarapu chili- aioli täytteisiä kananmunia G M
keitettyjä perunoita G L
talon leipää, voita L

***
minimutakakut G M
kahvi / tee


Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)
Tulostusversio