Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki

puh. 09 2413562

ravintola(at)whitelady.fi

Ma 20.12 jäämme joulutauolle ja avaamme ravintolan 2.2.2022.
 

Tiedoksi:

Ma 20.12.alkaen jäämme joulutauolle. Avaamme ravintolan 2.2.2022.

Päivitämme aina uusimmat tiedot aukioloistamme näille sivuille.

Tarkastamme koronapassin.

Koronapassi tarkastetaan THL:n hyväksymällä lukuohjelmalla.

Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siinä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.

Koronapassin voi ladata osoitteesta www.kanta.fi


Seuraamme aktiivisesti epidemian kehittymistä sekä kaupungin ja valtion ohjeistuksia.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.Hyvät asiakkaat,

Asiakaspaikkamme vähenivät joten suosittelemme kaikille seurueille pöytävarausta, näin voimme myös porrastaa asiakkaiden saapumista.

Olemme turvanneet asiointinne ravintolassamme sijoittamalla pöytiä väljästi ravintolan salissa turvataksemme riittävät turvavälit.

Kabineteissamme ovat asiakaspaikat myös vähentyneet.

Te asiakkaat olette meille hyvin tärkeitä, kuten myös henkilökuntamme. Siisteys ja hygienia ovat aina olleet ravintolassamme ykkösjuttu, olemme kuitenkin tehostaneet niitä entisestään. Tulemme noudattamaan ohjeistuksia ja toivomme, että tulette ravintolaan vain terveenä.

Lounas on tauolla nyt toistaiseksi. Lasten leikkinurkka on otettu pois käytöstä, mutta lapsille on pientä puuhaa luvassa pöytiin.

Löydätte tarkempia ohjeistuksia ravintolaan saapuessa.

Vaikka nyt elämme hiukan erilaista arkea niin toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan ravintolaamme.

Suosittelemme pöytävarausta.

Kiitos kuluneesta vuodesta. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!
- Avaamme ravintolan taas 2.2.2022 -


Ruokanautintoja Meilahdessa jo vuodesta 1952!

Ravintolatoimintaa täydellä sydämellä jo toisessa sukupolvessa.


À la Carte ‐listalta keveitä ja ruokaisia salaatteja, herkullisia pizzoja, tuhteja pihvejä. Sesonkiherkkuja ja klassikkoannoksia juhlamenuista hyvään arkiruokaan.  Lounaaamme on tauolla toistaiseksi poikkeustilanteen vuoksi.

White Lady on yhtälailla perhe‐ kuin kokous‐ ja juhlaravintola. Leikkinurkka on toistaiseksi pois käytöstä poikkeustilan vuoksi. Lapsille on tarjolla pieniä puuhavihkoja. Kesäisin myös isolla aurinkoterassilla on suojaisa leikkipaikka! Suosikkiruoat löytyvät lasten listalta vanhempia miellyttävään hintaan.

Keskuspuiston välittömässä läheisyydessä sijaitseva viihtyisä ja aurinkoinen terassimme tarjoaa ohikulkijoille nautinnollisen pysähdyspaikan ruokailun tai virvoittavien juomien parissa. Mielitpä istua auringonpaisteessa tai lehtipuiden varjossa pöytiä riittää. 

White Lady on helppo kokea omakseen. Hyvän ruoan parissa seurustelulle, iltapäiväkahveille ja merkkipäivien viettoon on runsaasti viihtyisää tilaa ravintolan salissa kuin kabineteissa. Kabinettimme soveltuvat niin iloisten perhejuhlien, kuin sujuvien kokousten ja lounaspalavereiden pitoon.

Tervetuloa!


Tulostusversio