Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki

puh. 09 2413562

ravintola(at)whitelady.fi
Syksyn aukioloajat: ma suljettu, ti-su 13-21

Keittiö ja anniskelu sulkeutuvat tuntia aikaisemmin.

Pyhäpäivinä noudatamme sunnuntain aukioloaikoja.
 

Tutustu retropossuviikkojen tarjontaan!


Tulevia tapahtumia:


Isänpäivä 8.11.

Itsenäisyyspäivän brunssi 6.12.klo 13-18.

Muistathan tehdä pöytävarauksesi ajoissa. Vauksen voit tehdä kätevästi tästä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Hyvät asiakkaat,


Ravintoloiden rajoituksia purettiin heinäkuussa. Haluamme jatkossakin turvata asiointinne ravintolassamme joten olemme sijoittaneet pöytiä väljästi ravintolan salissa sekä terassilla turvataksemme riittävät turvavälit.

Kabineteissa käytössämme on suositus asiakaspaikkamäärät.
Suosittelemme edelleen lämpimästi pöytävarauksen tekemistä myös pienemmille seurueille.

Te asiakkaat olette meille hyvin tärkeitä, kuten myös henkilökuntamme. Siisteys ja hygienia ovat aina olleet  ravintolassamme ykkösjuttu, olemme kuitenkin tehostaneet niitä entisestään. Tulemme noudattamaan ohjeistuksia ja toivomme, että tulette ravintolaan vain terveenä.

Lounas jää tauolle nyt hetkeksi. Lasten leikkinurkka otetaan pois käytöstä, mutta lapsille on pientä puuhaa luvassa pöytiin.
 
Löydätte tarkempia ohjeistuksia ravintolaan saapuessa.

Vaikka nyt elämme hiukan erilaista arkea niin toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan syksystä ravintolaamme.

Suosittelemme pöytävarausta.Syksyn aukioloajat
Ma suljettu
Ti-Su klo 13-21
(keittiö sulkeutuu tuntia aikaisemmin)


Ruokanautintoja Meilahdessa jo vuodesta 1952!


Ravintolatoimintaa täydellä sydämellä jo toisessa sukupolvessa.


À la Carte ‐listalta keveitä ja ruokaisia salaatteja, herkullisia pizzoja, tuhteja pihvejä. Sesonkiherkkuja ja klassikkoannoksia juhlamenuista hyvään arkiruokaan. Maanantaista perjantaihin maittavia lounaita, lounaslista vaihtuu päivittäin. Lounas on tauolla toistaiseksi poikkeustilanteen vuoksi.

White Lady on yhtälailla perhe‐ kuin kokous‐ ja juhlaravintola. Lapsille on oma leikkinurkkaus peleineen ja leluineen. Leikkinurkka on toistaiseksi pois käytöstä poikkeustilan vuoksi. Lapsille on tarjolla pieniä puuhavihkoja. Kesäisin myös isolla aurinkoterassilla on suojaisa leikkipaikka! Suosikkiruoat löytyvät lasten listalta vanhempia miellyttävään hintaan.

Keskuspuiston välittömässä läheisyydessä sijaitseva viihtyisä ja aurinkoinen terassimme tarjoaa ohikulkijoille nautinnollisen pysähdyspaikan ruokailun tai virvoittavien juomien parissa. Mielitpä istua auringonpaisteessa tai lehtipuiden varjossa pöytiä riittää. 

White Lady on helppo kokea omakseen. Hyvän ruoan parissa seurustelulle, iltapäiväkahveille ja merkkipäivien viettoon on runsaasti viihtyisää tilaa ravintolan salissa kuin kabineteissa. Kabinettimme soveltuvat niin iloisten perhejuhlien, kuin sujuvien kokousten ja lounaspalavereiden pitoon.

Tervetuloa!


Tulostusversio