Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki

puh. 09 2413562

ravintola(at)whitelady.fi
Avoinna: ma-pe 12-21, la-su 13-21 (poikkeus aukioloajat)

Keittiö ja ovet sulkeutuvat tuntia aikaisemmin.

Pyhäpäivinä noudatamme sunnuntain aukioloaikoja.
 

Hyvät asiakkaat,

Avaamme ravintolan jälleen ti 2.6. klo13.00. Te asiakkaat olette meille hyvin tärkeitä kuten henkilökuntamme. Siisteys ja hygienia ovat aina olleet  ravintolassamme ykkös juttu, olemme kuitenkin tehostaneet entisestään niitä. Tulemme noudattamaan uusia ohjeistuksia ja toivomme, että tulet ravintolaan terveenä.

Uusien ohjeistuksien myötä muutamme toimintaamme. Lounas jää tauolle kesäksi ja toistaiseksi voimassa olevien sääntöjen mukaisesti noutopöytiä ei ole tarjolla.  Pienennämme myös ohjeistuksien mukaisesti asiakaspaikkojemme määrää niin ravintolan salissa kuin kabineteissa. Lastenleikkinurkka otetaan pois käytöstä, mutta lapsille on pientä puuhaa luvassa pöytiin.
 
Löydätte tarkempia ohjeistuksia ravintolaan saapuessa.

Vaikka nyt elämme hiukan erilaista arkea niin toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan kesästä ravintolaamme ja upealle aurinkoterassillemme.


Voitte jo nyt tehdä pöytävarauksia sähköpostitse.


Kesäkuun aukioloajat
Ma-Pe klo 12-21
La-Su klo 13-21
(keittiö sulkeutuu tuntia aikaisemmin)


Ruokanautintoja Meilahdessa jo vuodesta 1952!

AVAAMME TI 2.6. klo 13.00. Tervetuloa!


Ravintolatoimintaa täydellä sydämellä jo toisessa sukupolvessa.


À la Carte ‐listalta keveitä ja ruokaisia salaatteja, herkullisia pizzoja, tuhteja pihvejä. Sesonkiherkkuja ja klassikkoannoksia juhlamenuista hyvään arkiruokaan. Maanantaista perjantaihin maittavia lounaita, lounaslista vaihtuu päivittäin.

White Lady on yhtälailla perhe‐ kuin kokous‐ ja juhlaravintola. Lapsille on oma leikkinurkkaus peleineen ja leluineen. Kesäisin myös isolla aurinkoterassilla on suojaisa leikkipaikka! Suosikkiruoat löytyvät lasten listalta vanhempia miellyttävään hintaan.

Keskuspuiston välittömässä läheisyydessä sijaitseva viihtyisä ja aurinkoinen terassimme tarjoaa ohikulkijoille nautinnollisen pysähdyspaikan ruokailun tai virvoittavien juomien parissa. Mielitpä istua auringonpaisteessa tai lehtipuiden varjossa pöytiä riittää. 

White Lady on helppo kokea omakseen. Hyvän ruoan parissa seurustelulle, iltapäiväkahveille ja merkkipäivien viettoon on runsaasti viihtyisää tilaa ravintolan salissa kuin kabineteissa. Kabinettimme soveltuvat niin iloisten perhejuhlien, kuin sujuvien kokousten ja lounaspalavereiden pitoon.

Tervetuloa!


Tulostusversio