Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki

puh. 09 2413562

ravintola(at)whitelady.fi

Avoinna:

MA-TI suljettu
KE -PE klo 16-21
LA klo 13-21 / SU klo 13-19

Keittiö ja ovet sulkeutuvat tuntia aikaisemmin.
 

Tiedoksi:

Onko historiamme jo tuttu? Lue HS -artikkeli

Olemme avoinna
ke- pe klo 16-21 /
la 13-21 / su 13-19

keittiö ja ovet sulkeutuvat tuntia aikaisemmin.

Ke 18.5. alkaen olemme avoinna ke-la klo 22 asti.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

* * *

Seuraamme aktiivisesti epidemian kehittymistä sekä kaupungin ja valtion ohjeistuksia.

Hyvät asiakkaat,

Olemme turvanneet asiointinne ravintolassamme sijoittamalla pöytiä väljästi ravintolan salissa turvataksemme riittävät turvavälit.

Kabineteissamme olemme myös huomioineet turvavälit.

Te asiakkaat olette meille hyvin tärkeitä, kuten myös henkilökuntamme. Siisteys ja hygienia ovat aina olleet ravintolassamme ykkösjuttu, olemme kuitenkin tehostaneet niitä entisestään. Tulemme noudattamaan ohjeistuksia ja toivomme, että tulette ravintolaan vain terveenä.

Lounas on tauolla nyt toistaiseksi. Lasten leikkinurkka on otettu pois käytöstä, mutta lapsille on pientä puuhaa luvassa pöytiin.

Suosittelemme pöytävarausta.

Ruokanautintoja Meilahdessa jo vuodesta 1952!

Ravintolatoimintaa täydellä sydämellä jo toisessa sukupolvessa.


À la Carte ‐listalta keveitä ja ruokaisia salaatteja, herkullisia pizzoja, tuhteja pihvejä. Sesonkiherkkuja ja klassikkoannoksia juhlamenuista hyvään arkiruokaan.  Lounaaamme on toistaiseksi tauolla.

White Lady on yhtälailla perhe‐ kuin kokous‐ ja juhlaravintola. Leikkinurkka on toistaiseksi pois käytöstä poikkeustilan vuoksi. Lapsille on tarjolla pieniä puuhavihkoja. Suosikkiruoat löytyvät lasten listalta vanhempia miellyttävään hintaan.

Keskuspuiston välittömässä läheisyydessä sijaitseva viihtyisä ja aurinkoinen terassimme tarjoaa ohikulkijoille nautinnollisen pysähdyspaikan ruokailun tai virvoittavien juomien parissa. Mielitpä istua auringonpaisteessa tai lehtipuiden varjossa pöytiä riittää. 

White Lady on helppo kokea omakseen. Hyvän ruoan parissa seurustelulle, iltapäiväkahveille ja merkkipäivien viettoon on runsaasti viihtyisää tilaa ravintolan salissa kuin kabineteissa. Kabinettimme soveltuvat niin iloisten perhejuhlien, kuin sujuvien kokousten ja lounaspalavereiden pitoon.

Tervetuloa!


Tulostusversio